Entertainment

Show Schedule

10:00am | Show Begins – DJ Cyberkid (60min)

11:00am | Mariachi Oro De Rancho (45 min)

11:45pm | DJ Cyberkid (15 min)

12:00pm | Son of Souls Band (75 min)

1:15pm | DJ Cyberkid (15 min)

1:30pm | JR Castro (12 min)

 1:42pm | DJ Cyberkid (15 min)

2:00pm | Mariachi Herencia De Las Vegas (60 min)

3:00pm | DJ – Radio Station Giveaway #1 (10 min)

3:10pm | Lighter Shade of Brown (20 min)

3:35pm | DJ – Radio Station Giveaway #2 (10 min)

3:45pm | M.C. Magic (30 min)

4:15pm | W.C. from Westside Connection (30 min)

5:00pm | Show Ends

5:15pm | Awards Show